2012. január 22., vasárnap

PIF... mert már olyan régen játszottam :)

Erikánál jelentkeztem az imént PIF játékra, nem hagyhattam ki a tengericsillag mintát és a horgolmányt és a gyöngyös meglepit! :)) Úgyhogy hirdetem is gyorsan a játékot.

A szabályok:

1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommentet hagy ennél a bejegyzésnél, hogy jelentkezik a játékra, kézzel készített ajándékot kap tőlem az elkövetkező egy évben (365 nap a határidő).
3. Akik kommentet hagynak, azok vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukba és a fent írtak szerint ők is továbbviszik a játékot. Csak ebben az esetben kapják meg a meglepetést tőlem.

 Holnap délben reményeim szerint befejezem a vizsgaidőszakom, igazán jól jön majd egy kis gyöngyözés, hogy kitisztítsam a fejem az újabb szakdogaírás előtt. :) Úgyhogy hajrá, gyertek játszani!

3 megjegyzés:

Lumienkeli írta...

Szia! Életemben először szeretnék jelentkezni egy PIF játékra. A blogom pedig a http://szoszmoszok.blogspot.com/ címen található.

Mia írta...

Juj, én is szeretnék jelentkezni! Már olyan rég szeretnék egy ilyenben részt venni, csak nem tudtam hogy kell, aztán meg nem volt szabad hely! Ez az első!

Krisztina írta...

Az első PIf játékom!Én is szeretnék jelentkezni:)