2012. január 31., kedd

Sorsoltam :)


Sziasztok!
 
Ma van január utolsó napja, úgyhogy le is zárom a játékot. Nagyon nagyon hálás vagyok nektek, amiért kitöltöttétek, megosztottátok. :) Összesen 262-en töltötték ki a tesztem, amiben Nektek is nagy szerepetek volt és nem győzöm hangsúlyozni: köszönöm, köszönöm, köszönöm.... :)) Nem is húzom tovább az időt, összesen 94 hozzászólást hagytatok, a megosztásokkal együtt 115 név került a "kalapba", vagyis egy excel táblázatba, és a random.org-ot hívtam ismét segítségül. Sajnos nem tudok képet mutatni az eredményről, de higgyétek el nekem: a 115-ös számot dobta a rendszer, aki az utolsó hozzászóló, vagyis Halász Csilla. :) 

Nagyon nagyon sokat segítettetek, és nagyon nagyon hálás is vagyok, legszívesebben mindenkinek küldenék meglepetést, de sajnos ez kivitelezhetetlen. Úgyhogy annyi a bizonyos: idén sokkal több játékot fogok még hirdetni, mint terveztem. :) 

És egy kicsi a kutatásomról is: ez a kérdőív több tesztből áll össze, amivel párkapcsolati elégedettséget, intimitást mérünk. A kutatásomban pedig arra keresem a választ, hogy ezek a jellemzők hogyan befolyásolják a fizikai jóllétünket. Március végéig kell végleges formába öntenem a szakdogámat (meg még ezen kívül két kisebbet, mert mifelénk ez a szokás...), utána mindenképpen írok egy rövidebb és kevésbé szaknyelvi összefoglalót az eredményekről, amit veletek is megosztok. 

A vizsgáimnak egyelőre vége, remélem, több időm jut a fűzésre is. Bár az elmúlt hónapban nem voltam igazán aktív a blogon, a háttérben történnek dolgok folyamatosan, többek között részt veszek a Bead Soup Blog Partyn is.  Nagyon szerencsés vagyok, a párommal hamar megtaláltuk a közös hangot, az én csomagom el is indult tegnap hozzá, és hamarosan én is megkapom a "levesem". :) Utána pedig jön az alkotás, a kreatív energiák felszabadítása (mert ez a játék legfőbb célja), aminek minden lépéséről be fogok számolni. :)) Nem lesz unalmas időszakom, a tuti!

7 megjegyzés:

Mia írta...

Hihi, az én első játékomban is Csillus nyert, micsoda mázlista! Gratulálok! ;)

Panka gyöngye írta...

Gratulálok a nyertesnek:)Örömmel segítettem:)Jó- pihenést és persze alkotást kívánok neked az elkövetkező időkre:)

Edit írta...

Gratulálok a nyertesnek!!! :) Örülök, hogy segíthettem! :) És persze köszi a lehetőséget!!!

Susu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Cimbilimbi írta...

Örülök, hogy segíthettem, persze irigylem Csillát egy kicsit, de ajándék nélkül is jövök ha kell :) És szívesen elolvasnám a kutatási összefoglalót!

Schnappy írta...

Gratu, köszi a játékot! Sok sikert a szakdogádhoz!:)

Halász Csilla írta...

IGEN.........én nyertem :))
köszönöm szuper,írok...és
köszönöm a gratulációkat.... de akit mia említett az nem én vagyok :))na ettől még nem érzem magam kevésbé szerencsésnek:)