2011. január 31., hétfő

A húdelila karkötők



Fényképezésre alkalmatlan hétvége, bár kölcsön kaptam pár napra a karkötőket, hogy hátha majd egyszer sikerül róluk rendes szép képeket is készíteni. Addig marad a havas háttér, fényben, kontrasztban egy kis mesterséges rásegítés. Bár ez a sok sötét lila napfényben sem lenne világosabb :)

Fentebb az X's and O's, kellemes, gyors sikerélmény, és szerintem nagyon elegáns :) Swari teklák vannak benne, amik elvileg nagyon tartós bevonatúak, remélem beválik. Ami miatt meg tuti újra fogom fotózni, az a szélső ruby swari, ami ennél sokkal sokkal szebb :)
Minta: Deborah Farrand   Thank you!

Alant a Xénia, annyira nem kellemes és nekem nem volt gyors (legalábbis a felsőhöz képest nem gyors), viszont gyönyörű ez a minta. Köszönet érte Bánhalmi Andreának!!

És hát még annyit, hogy ezek anyukám karácsonyi ajándékai voltak, nyilván azért ennyire brutál lila minden, mert az Ibcsinek a lila a világ közepe :)))) Ugye anyci?

Update: Az egyik képet teljesen eltávolítottam, a mai, a minimálisnál kicsit több fényben végre sikerült rendesen lefotóznom őket :) (de egy kicsit megint rá kellett segíteni.... kisüthetne már a nap)

17 megjegyzés:

Ági írta...

gyönyörűek!!!

Petra írta...

Hűűű, csodalilák :) Nagyon szépek!

Tündigyöngy írta...

Húdejók!:)) Mindkettő nagyon tetszik, jó ízlése van az anyunak!!:)

Szikati írta...

Nekem a lila az egyik kedvencem,no persze nem mindegyik árnyalata. Ezek a karkötők gyönyörűek, szép karácsonyi ajándék az anyukádnak!!!

Magdi írta...

Nagyon gyönyörűek és volt szerencsém "élőben" is látni!!!

Edit írta...

Szépséges mindkettő!!!!! :-)

Kiss Antalné írta...

Nagyon tetszik mindkettő!!

Cimbilimbi írta...

Gyönyörű mindkettő! A lilával úgy vagyok, hogy ritkán viselem, de imádom nézni :) A szalmásod most különösen kedvenc, bátorságot ad, hogy végre fejezzek be egyet.

kirszti írta...

Köszönöm lányok! :)

Piky73 írta...

Nagyon mutatósak ám!!! Még ha nincs is napsütés a fotózáshoz :)

Orsi írta...

Fantasztikusak! Ibcsi biztos nagyon örült ezeknek a lila szépségeknek! :)

Ibcsi írta...

Kicsim! Nekem Te vagy a világ közepe!!:)))DD / Na jó, a színekben + a lila! ;))DD /
Egyébként + tényleg csinálj újabb képeket, mert ezek közel sem adják ki az eredeti szépségét!! Valóban brutállilák, de... :((
Élőben gyönyörűű, püspöklila, színjátszó és kicsit csillogó, szóval KIRÁLYSÁG!!!
Annyira szép, hogy akik most olvassátok, tudjátok + : Mikor +kaptam együtt vettem fel és hordtam mindkettőt, bár Kriszta szerint nem illenek össze. DE: kIT ÉRDEKEL??? Csak azért nem aludtam bennük, mert féltettem őket!! Most is nagyon hiányoznak!!!De pár nap és újra az enyémek!!:)
/ És dicsekedhetek velük tovább!/
Pussszz...:)DDD

Maya írta...

Tényleg brutál lilák, nagyon szép, mindkettő, nem csodálom Ibcsi, hogy dicsekedsz velük, van is mivel :)) Ügyes kislányod van :)

Adrienn írta...

Szuper mindkettő!

kandy írta...

Húdejók (is)!

Timi írta...

Ezek tényleg Meseszépek!!!!!!!! Megérdemelted Ibcsi!!!!!!! CSodálatos!!!!!!!!!

Kritti írta...

Gyönyörűek a karkötők!!! És az még ráadás, hogy lilák is:-)))) Gratulálok!