2011. január 3., hétfő

Csak hogy valami történjen itt is :)

 Különböző okok miatt nem sikerült lefotóznom egyetlen egy általam készített karácsonyi ajándékot sem, majd talán februárban. Mert közben beköszöntött a vizsgaidőszak is... De hogy mégse maradjon kint a karácsonyi posztom, megmutatom a sapkámra készített brosst. Régóta szemeztem a swari szívekkel, de nem nagyon tudtam, mire is használjam. Aztán láttam a lótuszvirágot Bandreánál, fszevánál és Makramé Gabinál, amibe belezúgtam és láttam is már magam előtt, ahogy a sapkámat díszíti. Mili segítsége kellett még hozzá, és a képek alapján sikerült lopiznom ezt a fantasztikus mintát. Sajnos nem tudom, az eredeti ötlet kié, de nagyon hálás vagyok neki!
És egy kis extra cukiság :) Két ünnep között Füzesgyarmaton pihentünk, nagyon szuper volt! Bogyó is élvezte, kipihente magát ő is, mint az a képen is látható :)

6 megjegyzés:

Ibcsi írta...

Kicsim! Nagyon szép a lótuszvirág, biztos jól mutat a sapkádon! Viseld egészséggel!!! Bogyó tényleg cuki az összehencsergett ágy közepén és az ÉN KARKÖTŐIM + majd februári meglepik lesznek itt, de ami késik nem múlik!!! Akkor is nagyon fog mindenkinek tetszeni! Én nagyon imádom őket!!! Még 1x köszi és sok-sok pussszzz érte!!! :))DD

Maya írta...

Nagyon klassz, fúú, hogy csilloghat, nagyon tetszik és biztos jól áll neked!! Viseld egészséggel!! Bogyó meg cuki, mint mindig :))

Mili írta...

Nagyon szép lett Kriszti, szívemhez oly közel álló színekben :)
Bogyó meg nagyon édes.

Tündérke írta...

Ebben a színkombinációban is remekül mutat, nagyon tetszik :-))

Ági mama írta...

Csodaszép lett!!!
Bogyón meg látszik , hogy nagyon jól érzi magát!

Orsi írta...

Jajj, Bogyókát meg kell zabálni!!!! :D
A kitűződ meg csodás lett, majd egyszer én is, majd, majd, majd....:)