2011. november 14., hétfő

DeGyöngy mikulásbuli

 Idén is megtartottuk a csajszikkal a most már szokásos mikulásbulinkat. Még Bodaszőlőn kihúztuk a neveket, én Andit húztam. :) Sokáig vacakoltam, a fejemben színek kavarogtak állandóan, próbáltam kitalálni, mi lenne a legjobb. Aztán rábíztam magam a megérzéseimre, és próbáltam egy nagggyon természetes összeállítást készíteni neki. :) Mayának köszönöm a fotót, én sajnos elfelejtettem itthon megörökíteni.
Karkötő: Marcie Abney
 Engem pedig Timi húzott, ezt a fantörpikus szettet kaptam tőle. :) A Bholliwood fülbevalót én is meg szerettem volna csinálni, de a lustaság mindig visszatartott, úgyhogy most nagyon nagyon örülök! :) A lánc meg azért lett rögtön kedvenc, mert ilyen hosszabb nyakláncom még nem is volt, az az üveggomb meg olyan gyönyörű rajta, ezer színben csillog. :)

Fülbevaló: Eliana Maniero
 És itt a csapat, teljes létszámban. :) Balról jobbra haladva állnak: Adri, Ági, Orsi, Rozi, Ari, ülnek: Timi, Andi, Éci, én és Maya.

Persze mint mindig, most is készült kép az össztermésről. :)
És ami még emelte az ünnep hangulatát: a sok finomság, amit a konyhatündér csajszik csináltak. :) Rozi sós fincsije is nagy sikert aratott. Tuti, hogy én is megsütöm karácsonykor, baromi jól néz ki és isteni finom!

Update: Mivel többen is kértétek, itt a Napraforgó receptje: Limara blogján megtaláljátok.

És egy kis személyes a végére: hát bűnös nap volt ez nekem, elég brutális mennyiségű szénhidrátot bevittem. :) Féltem is a ma reggeli mérlegeléstől, pedig nem kellett volna: jelentem, a mai nappal már 12 kilótól szabadultam meg! Nagyon nagyon örülök neki, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, csak a ruháim kezdenek vállalhatatlanul nagyokká válni, többek között a kabátom is. :)) Turkálnom kell egyet, nincs mese... :))

5 megjegyzés:

Orsi írta...

Nagyon szuper volt és gyönyörű ékszereket adtál és kaptál! A Bogyós kis biléta meg valami csúúúúúúcs! :)

latinka írta...

Hú,mennyi gyönyörűség,és ebbe beletartozik a süti is:)) Megosztanád a receptjét velünk,annyira csábítóan néz ki:)) Úgy bűnöznék egy kicsit:))

Ányi írta...

Én is szeretném a receptet elkunyizni, nagyon jól néz ki! De még jobban tetszik az összetermés. A fogyáshoz gratula, nekem ez csak álom marad :)))

Blithe írta...

Én is beállhatok a receptelkérők sorába :$ ?

Piky73 írta...

Remek partit szerveztetek, sok-sok csodás ajcsival!!! :)