2011. augusztus 13., szombat

Apróságok

 Fotózgattam ma egy kicsit végre, ömlesztve mutatom az apróságaim. Az első egy nagyonkék és nagyoncsillogó Starfish, ami a tengerpartra vásárolt ruhámhoz készült még régebben. Mert én ugyebár nem szeretem a kéket.... de ez a swari csudiszép!! :))

Starfish. Pattern: Sabine Lippert
Emlékeim szerint ezt a karkötőt se mutattam. Még húsvét környékén készült el, nem emlékszem rá, hogy lefotóztam volna :)))

XOXO. Pattern: Anna Elizabeth Draeger  (Crystal Brilliance)
Ezek a kis bigyók pedig egészen frissek. A héten tűzzománc tanfolyamon jártam, ezzel a fülbevalóval és medállal gazdagodtam. :) Ahhoz képest, hogy a rajztudásom nulla és a kezem is eléggé remegett, naggggyon büszke vagyok a végeredményekre. A fülbin a pszi, vagyis pszichológia jele van karcolva, ami a szívem csücske. A medálka meg simán krisztis :)) Nagyon várom már a folytatást, egyre több ötletem van, nagyon jó volt belekóstolni ebbe a technikába is!


6 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon szépeket csináltál,nagyon jó színekkel,a medálka és a füli nagyon jó ne hagyd abba!

Cimbilimbi írta...

Gyönyörű az a karkötő!! A tengeri csillag is persze - a kékkel nekem sosem volt bajom, csak nem hordtam - mostanában kezdtem el igazán szeretni, tengerhez pedig igazán illik :) A tűzzománcok nagyon aranyosak, ügyes vagy!

Ibcsi írta...

A tengeri csillag tényleg brutál jóóóó lett!!! Előttem készült, csak ámultam és bámultam!!! / Nagyon ügyes kislányom van...:)D Már régen írtam, hogy büszke vagyok RÁ!!! Bocsi...;)Kicsim...:) Imádlak!

A kari is gyönyörűű! 1 baj van vele, hogy nekem kicsit nagy. Dehát sajnos nem is az enyém...:((

Hát és a tűzzománcok!!! Azta, de szépek! Remélem ma élőben is látom!!! Milyen kreatív a lányom!!!
1 büszke anya írta ezt... ;)

Ági írta...

jajj, de szépséges mindegyik :)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

A XOXO nekem is nagy szerelem! Gyönyörűségek!!

Gyöngy-szirom írta...

Nagyon szép mindegyik! A tűzzománc is !!!