2011. április 5., kedd

Medálkák, a maratoni fűzés végeredménye 2.

 Tulajdonképpen ez a két medál keretét adja a hétvégémnek :) Amikor péntek este megérkeztünk, rögtön nekifogtam a Filled Square-nek, és nagyon hamar készen is lettem. A színeit egyértelműen Maya inspirálta. :)

Filled Square. Pattern: Sabine Lippert
Aztán szombat éjjelre/vasárnap hajnalra enyhe burn-out tünetei jelentek meg rajtam, kettő után el is mentem aludni (elsőként!). Akkor már be volt foglalva a rivoli ehhez az Inkához, de úgy voltam vele, majd itthon, egyszer valamikor befejezem. Na vasárnap reggel nem bírtam magammal, úgyhogy a hétvégét ő zárta le. :)

Inka. Pattern: Happyland.
Amúgy azt hiszem, az Inkát elrontottam, mert az első delica sorból kellett volna indítanom a díszítést, de nekem bejön így is. Megálmodtam magam hetekkel ezelőtt hófehér pántos ruhában, bronzbarna bőrrel tengerparton sétálva, egy ilyen Inkával a nyakamban. Na már csak a ruha, a bronzbarna bőr és a tengerpart hiányzik!! :))

12 megjegyzés:

Szikati írta...

Szerintem gyönyörű ez az Inka, imádom a színeit. No persze a Filled Square is mesés!!!

Ami írta...

Az Inka megfűzése után a többi biztos gyerekjáték lesz :) Nagyon szép színe van!

Timi írta...

Eszméletlen szép lett mind a kettő!!!!!! Gyönyörű, precíz munkák!

Maya írta...

Gyönyörűek, Kriszti, ezt itt is írom :) Ja, szóljunk Ádámnak, hogy olvassa el a bejegyzésedet (ruha, tengerpart) hátha eszébe jut valami jó kis szülinapi meglepi? :))

Tündérke írta...

Csodaszép mind a kettő, tetszenek :-)

Helma írta...

Szépséges mind a két medál. Az Inkád gyönyörű, tényleg jól mutatna a leírtak szerint. :) Én jövőhéten kezdek neki a sajátomnak, már össze van készítve minden hozzá. :) Remélem az enyém is lesz legalább fele ilyen szép.
Anita

E írta...

Csodásak és valóban precízek :)

MickTaylor írta...

Gyönyörű szép mind a kettő!
Gratulálok!

Gruber Tímea írta...

Nagyon szép mindkettő! Az Inca pedig úgy tökéletes ahogy van! Gratulálok!!

kirszti írta...

Köszönöm lányok! Imádom is mindkettőt (bárcsak felavathatnám már őket!) :)

Ibcsi írta...

Kicsikém! Én is gratulálok, nekem is nagyon tetszik az Inka. A 3 álombéli kívánságból 1 tuti teljesül / tudod: tengerpart / a hófehér pántos ruha +oldható... DE:a bronzbarna bőr????! Az lehet, hogy csak álom marad. Hisz a Te porcelán fehér bőröd még sosem volt bronzbarna... Hát persze ki tudja? Mindenesetre Inka gyönyörű még a hófehér nyakban is... Pussz:)DDD És imádlak... Kis Géppuskakezű Trónbitorló!!! :DDDDDD

Tündigyöngy írta...

Gyönyörűek lettek, az inka tökéletes
a Filled Square színei, pedig mesések!!:))