2010. október 13., szerda

Csere-bere Monával

 Hát én mindig rácsodálkozok a kötős-horgolós lányok munkáira, nekem egy élet sem lenne elég ahhoz, hogy megtanuljam ezeket a technikákat. Nem csak úgy mondom ám ezt, hanem mert kötni már megtanultam, nem is egyszer, mert valahogy mindig elfelejtem, hogy is kell. Aztán most már nem is próbálkozok ilyesmikkel.

Ezért örültem nagyon, amikor megláttam Mona szülinapi cserebere játékát, pláne amikor kiszúrtam azt a szürkés sapkát azzal a KUTYÁVAL! :) Hát mintha nekem készült volna :) Cserébe készítettem egy Granada medált és egy könyvjelzőt.
 És enyém lett! :) A képeket Mona blogjából kölcsönöztem, mivel a sapi folyamatosan a fejemen van, nehéz róla képet készítenem :)

Nagyon nagyon köszönöm a cserét!

Minták:
Granada medál: Sabine Lippert/Try-to-bead     
Bling ring a könyvjelzőn: szintén :)
Tigris bogyó: Charl'stone 5. 
Danke schön! Thank you! Merci!

7 megjegyzés:

Kiss Antalné írta...

Nagyon szépet készítettél a naggyon helyes sapkáért!

Ibcsi írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Tényleg nagyon szép a csrerajándékod + a meglepi a jóóó kis meleg,puha, szép és öteletes mohair sapkáért!!!
Viseld egészséggel! Pusssz...:))DDD

Tündérke írta...

Aranyos a kutyus, csinos a sapka is, csodálatosak a csereajándékok :-)

Ági mama írta...

Nagyon klassz csere!!!

E írta...

Nagyon szép az ajándékod és az új sapid is!!!

Mona írta...

Olyan régóta próbáltam ide írni, de valamiért nem akart összejönni. Hát, most próba újra, hátha cseresznye (Próba cseresznye)! Örültem én is nagyon a cserének. Szerettem volna én is közzétenni együtt az összes csere-ajándékot, de az egyiket még mindig nem kaptam meg, így le is mondtam róla, most meg már blama lenne feltenni...

Mona írta...

Sikerült! :)))