2010. március 29., hétfő

Lila bejegyzés :)

Ma kérem szépen itt minden lila lesz :) Először is nagy örömömre szolgál, hogy végre bemutathatom ezt a lila ruhás hölgyet/japán kislányt, aki az újonnan vásárolt táskámat díszíti. Mellette a szokásos Tigris bogyó és egy Biarrote bogyesz.
A mintákért köszönet illeti:1. a kislányért Zsófit, mert bár nem ő az eredeti alkotója, de megrajzolta a mintát (az eredeti alkotóról sajna nincs információm).
2. Tigris bogyesz: Charl'stone 5
3. Biarrote: Ildés
Örök hálám üldözzön benneteket! :)

Itt pedig használatban van. A tásiról is érdemes pár szót ejteni. Több, mint egy hónapja leraktam a cigit (újra, sokadszorra, remélem most már örökre), és számolgattam szorgosan, hogy mennyit is spórolok. Minden nap nézegettem a meskán ezt a lila csodát és amikor összegyűlt a pénz, rögtön le is csaptam rá. Zazálea arany kezei alkották :) Szerintem baromi jól mutat rajta a lógim, ami amúgy a kedvenc gyöngyeimből készült.



És hogy félig off is legyek: itt van egy króóóókusz. Földanyával kooperálva alkottuk, még ősszel ástam le mélyre, a telet végigizgultam, hogy ne fagyjon le, de ne is jöjjön ki túl hamar ésatöbbi. Nem vagyok nagy kertész, ez nekem kifejezetten stresszes dolog volt, de imádom a krókuszt és olyan üres volt a kert anyósomnál :) Egy teljes zacskónyi hagymát elültettem, a zacsi szerint ez sok sok színben pompázik nekem. Hát a végén mind ilyen lila lett, mint az itt látható egyed, de őszintén szólva nem bánom :) Még pár napig szépek, aztán sajna egy évig nem találkozunk.




6 megjegyzés:

Timi írta...

Tényleg nagyon jó lett!!! Szuper:) Mutatós:)

zazálea írta...

Édes bogaram, ha nekem ilyen bigyuszom lett volna, oda sem adtam volna a táskát, mert irigy lettem volna, jól megtartottam volna magamnak. :o)))Merthogy annyira jók együtt. :o)

Ági írta...

Nagyon jó lett, nagggyon tetszik :) ügyi vagy!!!

Adrienn írta...

Nekem is nagyon bejön a kis "lógid"! Szép lett!

Maya írta...

Nagyon jól áll a táskádnak a japán kislány, meg úgy az egész egy az egyben nagyon jó!!!

Orsi írta...

Fú, nekem is nagyon tetszik a lógica is meg a táska is!!!