2010. január 25., hétfő

Válaszolgatós offtopic :)

Nem gyöngyös a dolog, de megtetszett Treboretta válaszolgatós játéka filmekről, sorozatokról, amik bizony az én életemnek is szerves részét képezik. Gyerekkoromban jelent meg kicsiny országunkban a videólejátszó, sose fogom elfelejteni az első filmet (Aranyeső Yuccában), amit videón néztem ovisként :) Sőt, most így nosztalgiázva eszembe jutnak olyan filmek is ebből az időszakból, amiket nem biztos, hogy jó, hogy láttam: Ford Fairlane (ovi óta mondásom Nagyferó után szabadon az "eszem f.szom megáll") vagy nem tudom, ki emlékszik a Flash Gordon 2-re, szigorúan 18+-os tartalom olyan oltári nagy hülyeségekkel, mint a "fingatúra aszteroid övezet" (persze ezt is ovi óta mondogatom) :D reméljük, nem okoztak bennem maradandó károsodást.


1. Kedvenc film
Hajjaj... sokáig onnan ítéltem meg egy film kedvenc-voltát, hogy hányszor vagyok képes egy héten belül megnézni újra és újra, ilyen alapon örök első a Blöff. Viszont van egy film, amit kedvencebbnek érzek, pedig nem akarom újra látni a közeljövőben, mert annyira zokogtam a végén és annyira átverve éreztem magam, hogy nagyon sok órán keresztül néztem egy gyönyörű történetet, gyönyörű képeket és ez a vége... nem mondom el, mi a vége. Nem tipikus Bollywood, a végén nincs tömeges éneklés :( De kedvenc továbbá a Kill Bill összes (vagy Tarantino összes inkább), Tim Burton összes, de csak második helyen.
2. Kedvenc sorozat
Gyilkos elmék, már csak a szakmabeliség miatt is :)

3. Kedvenc színésznő
Nekem olyan nincs, ha muszáj, akkor a Winona Ryder, mert sok Tim Burton filmben játszott, azok meg nagyon kedvencek.
4. Kedvenc színész
Johnny Depp, mert mindent eljátszik. Meg a Robin Williams is.
5. Utoljára látott (kedvenc) film
Jaj, hát nem lesz az annyira kedvenc, ennek is sírós a vége, de nagy igazságok vannak benne másfél órán keresztül: Bakancslista.

1 megjegyzés:

Orsi írta...

Igazán izgalmas! :) Most találtam itt néhány filmet, amit felvések a megnézendők listájára.