2009. december 15., kedd

Kíváncsi játék Orsinánál

Hát akkor játszunk! Orsina kíváncsi, milyen körülmények között alkotnak más gyöngyösök, és ha megmutatom, még nyerhetek is. :) Naná, hogy lefotóztam, bár még nincs kreatív sarkom (de nagyon nagyon szeretnék már), úgyhogy ágyon,kanapén, ha éppen üres, akkor a konyhaasztalon is alkotok (vagy legalábbis megpróbálom). Ma épp az ágyon:




Látható, hogy totál káoszt teremtek előbb (takaró, párna széjjeldobál), majd folytatva az eddigieket szépen, megfelelően strukturáltan kipakolom az aktuális gyöngyöket (amit meglátok, kirakom, jó az mindig, különben is örülök, ha ezekben a dobozokban megtalálok mindent). Utána ráirányítom az olvasólámpám és indul a móka. Itt látható közelebbről a munkafelület.


Ha jól megfigyeljük, oldalt néha felbukkannak a tárolóim. Ezeket a kisebb dobozokat be szokom rakni egy nagyobb fonott ládába, de már nem férnek, úgyhogy a lakás több pontján szoktam felejteni őket. De most már van egy saját polcom a beépített szekrényünkben, oda nagyjából beférek (bár most így kari előtt nem igazán), de ha nem gond, azt nem fotózom, mert a Loki párnáimat is ott tárolom, a dolgok így együtt pedig nem túl dekoratívak (bár a struktúrára és összhangra eddig se nagyon figyeltem) :)

1 megjegyzés:

Orsi írta...

Nagyon örülök, hogy megmutattad, igazi Kirsztis munkafelület! :D Így látható, hogy nem csak katonás, rendezett körülmények között lehet szépségeket alkotni (mint ahogy én csinálom, és sokszor megőrülök a saját rendmániámtól...)! :))