2011. április 20., szerda

Aukció!!! :)

Először is: elnézést, hogy a fotóba valami oldalt belelóg, nem szokásom ilyen figyelmetlennek lenni, de ma ennyire futotta. :)
Másodszor: nagyon szeretném, ha összejönne a gyerkőcöknek a nyári tábor, amiről itt olvashattok bővebben. Próbálok én is segíteni ennek az alapítványnak, a képen látható könyvjelzőt és mobildíszt ajánlottam fel. Remélem, lesz olyan licitáló, akinek majd megtetszik.



Mindkét bogyó Sereine mintája, nagy Vaya boule és kis Vaya boule. :) Merci!

Érdemes böngészni a többi aukció között is, szuper dolgokat ajánlottak fel a kreatív csajok! Hajrá Tündér-tábor!! :)

2011. április 6., szerda

Zöldségek, avagy a maratoni fűzés eredménye 3.

 Ez az Edelweiss medál már készen volt egy ideje, csak láncot kellett hozzá fűznöm, ennyi történt vele a hétvégén :) Latinkával cseréltem a lentebb látható könyvjelzőre. Itt is köszönöm a cserét, imádom a könyvjelzőt a madárkával, meghozta a tavaszt! :)
Edelweiss. Pattern: Ildés.

Ez a karkötő pedig teljesen a hétvége eredménye (na jó, egy pici része megvolt hamarabb). Nagyon szeretem ezt a lilásat ezzel a zöldessel, örülnék, ha szettesedne :) Persze van már ötletem!

Lacy Cuff. Pattern: Heather Collin

Azt hiszem, a végére is értem a hétvégi termésnek. Viszont nagyon sok kreatív energiát szívtam magamba, remélem, sikerül is felhasználni és lesz még sooook sok mutogatnivalóm!

2011. április 5., kedd

Medálkák, a maratoni fűzés végeredménye 2.

 Tulajdonképpen ez a két medál keretét adja a hétvégémnek :) Amikor péntek este megérkeztünk, rögtön nekifogtam a Filled Square-nek, és nagyon hamar készen is lettem. A színeit egyértelműen Maya inspirálta. :)

Filled Square. Pattern: Sabine Lippert
Aztán szombat éjjelre/vasárnap hajnalra enyhe burn-out tünetei jelentek meg rajtam, kettő után el is mentem aludni (elsőként!). Akkor már be volt foglalva a rivoli ehhez az Inkához, de úgy voltam vele, majd itthon, egyszer valamikor befejezem. Na vasárnap reggel nem bírtam magammal, úgyhogy a hétvégét ő zárta le. :)

Inka. Pattern: Happyland.
Amúgy azt hiszem, az Inkát elrontottam, mert az első delica sorból kellett volna indítanom a díszítést, de nekem bejön így is. Megálmodtam magam hetekkel ezelőtt hófehér pántos ruhában, bronzbarna bőrrel tengerparton sétálva, egy ilyen Inkával a nyakamban. Na már csak a ruha, a bronzbarna bőr és a tengerpart hiányzik!! :))

2011. április 4., hétfő

Apróságok, avagy a maratoni fűzés eredménye 1.

 Ezek az apróságok a hétvégénk termései.
Saturn. Pattern: Ann Benson.
Samarkand. Pattern: Sabine Lippert.
Ring Florie. Pattern: Simone Helmig.

Folytatása következik :)

2011. április 3., vasárnap

DeGyöngy maratoni fűzés :)

 Rozzi megszervezte, hogy egy közös hétvégét tölthessünk együtt (nagyon nagyon köszi itt is!!). Hajnalig csak fűztünk, csacsogtunk, röpködtek a poénok :)) Nagyon jó érzés, hogy tagja lehetek én is ennek a fantasztikus csapatnak! A közös hobbi hozott minket össze, de olyan "klubbá" váltunk, ami már sokkal többről szól. Igazi barátok lettünk, és ezt köszönöm nektek! Imádlak titeket csajok!!! :))
 A képen balról jobbra haladva Rozzi, Éci, Orsi, Ági, én, Mili, Timi és Adri. Naggggyon termékenyek voltunk, ez látható az alábbi képen:
Kézmodell: Éci :))
Nagyon vártam ezt a hétvégét, hetek óta tervezem, hogy miket fűzök, nagyobbik részét el is készítettem. Állítólag nagyon gyorsan fűztem, meg is kaptam, hogy én vagyok a géppuskakezű Kriszti :)) Majd mutogatom folyamatosan az új ékszereim. :)